Tapahtumia

MH- LUONNEKUVAUS IKAALISISSA 3-4.10.2020

ERIKOISNÄYTTELY 2020 ON PERUTTU

Bernhardinkoirayhdistyksen hallitus on päättänyt peruuttaa tämän vuoden erikoisnäyttelyn koronaepidemian vuoksi. Epävarmuus elokuun näyttelyiden sallimisesta on sen verran suuri, että turhien kulujen välttämiseksi ikävä päätös piti tehdä jo nyt.

Vielä ei yhdistykselle ole aiheutunut kuluja näyttelystä, joita olisi ruvennut tulemaan jos päätöstä ei olisi tehty nyt tässä vaiheessa. Tämä on äärimmäisen ikävä tilanne ja yhdistyksen hallitus on siitä hyvin pahoillaan.

Ensi vuonna järjestetään sitten kaksin verroin suurempi ja hienompi erikoisnäyttely.

Hallituksen puolesta
Veijo Ahonen

HEINÄKUUN LAHDEN PENTUNÄYTTELY ON SIIRRETTY TAMMIKUULLE 2021

Heinäkuun Lahden pentunäyttely on peruttu koronavirusepidemian vuoksi, koska kaikki yli 500 hengen tapahtumat on kielletty ainakin 31.7.2020 asti.

Peruttu näyttely järjestetään 16.1.2021 Tuulosen parkkihallissa. Mainos näyttelystä seuraavassa lehdessä.

Myös vuoden 2021 heinä – / elokuun Lahden pentunäyttely järjestetään aiempien suunnitelmien mukaisesti.

Muut asiat

Jalostusasiaa

BERNHARDINKOIRIEN TIETOKANTA
Bernhardinkoirien tietokannassa on jo yli 100 koiran tiedot, kiitos kaikille jo tiedon lähettäneille. Tietokantaan pääset tutustumaan osoitteessa:  http://www.bernhardinkoirayhdistys.fi/tietokanta/ . Sivulta löydät myös kuinka saat lisättyä oman koirasi tiedot.