Muut kotia etsivät

OHJEITA ILMOITUKSEN JÄTTÄMISEKSI

Jotta uutta kotia etsivä nuori tai aikuinen koira otetaan Bernhardinkoirayhdistyksen pentuvälityksen välitettäväksi, tulee koiran omistajan olla Bernhardinkoirayhdistys ry:n jäsen.

Kotia etsivästä koirasta ilmoitetaan yhdistyksen pentuvälittäjälle. Mikäli ilmoitusta ei uusita kuukauden välein, tiedot poistetaan pentuvälityksestä (Bernhardinkoirayhdistyksen Internet-sivuilta tiedot poistetaan seuraavan päivityksen yhteydessä). Tietojen pitäminen ajan tasalla pentuvälityksessä on tärkeää. Koiran omistaja onkin velvollinen ilmoittamaan, jos koira on löytänyt uuden kodin tai tilanteeseen on tullut jokin muu muutos.

Internet-sivuilla julkaistujen ilmoitusten jatkoilmoituksista ja poistoista olisi hyvä ilmoittaa myös nettisivujen ylläpitäjälle s-postitse (bernhardinkoira.kotisivut@gmail.com)

Ilmoitettavasta koirasta tarvittavat tiedot

• Koiralle uutta kotia etsivän nimi ja yhteystiedot
  • Koiran syntymäaika tai ikä
  • Vapaamuotoinen kertomus kotia etsivästä koirasta

Haluttaessa koirasta voidaan kertoa myös esim.

• Koiran nimi ja/tai mahdollinen kennelnimi
  • Koiran vanhempien nimet
  • Koiran terveystietoja
  • Koiran luonne ja käyttäytyminen
  • Miksi koira etsii uutta kotia
  • Millaista kotia koiralle etsitään

Uutta kotia etsivät koirat

Tällä hetkellä ei kotia etsiviä koiria.