Hyvän mielen virtuaalinäyttely bernhardinkoirille. Virtuaalinäyttelyn tuotto ohjataan bernhardinkoirien terveysrahastoon!

Ilmoittautumisaika näyttelyyn on 21.11.-30.11.2023.

Ilmoittautumisajan umpeuduttua kaikkien ilmoittautuneiden koirien kuvat julkaistaan Facebookissa tapahtumasivulla. Kuvan yhteydessä mainitaan koiran virallinen nimi, ikä ja omistajan nimi, jos omistaja on antanut nimen julkaisuun luvan.

HOX! Näyttelyyn osallistuvien koirien kuvista voi tykätä, mutta ethän kommentoi! Näin saadaan viestiketjut pysymään siistinä ja helpompilukuisina niin osallistujille kuin raadillekin.

Raati kirjoittaa jokaisesta osallistuvasta koirasta leikkimielisen arvostelun viestiketjuun koiran kuvan yhteyteen. Raati valitsee jokaisesta luokasta BEST IN SHOW-voittajan, joka palkitaan terveysrahaston tuotteilla. Lisäksi luokkavoittajista valitaan SUPER BEST IN SHOW, jonka voittaja palkitaan upealla ruusukkeella.

Näyttelyyn saa ottaa osaa ihan kaikki bernhardinkoirat, myös sellaiset, joilla ei olisi osallistumisoikeutta virallisiin näyttelyihin. Näyttely on leikkimielinen hyvän mielen virtuaalinäyttely eikä rotumääritelmällä ole painoarvoa tässä kilpailussa.

Raatiin kuuluu jalostustoimikunnasta Maija Montonen, Tanja Sillanpää ja Annemari Auvinen.

Koirien arvostelut sekä näyttelyn voittajat julkaistaan 7.12.2023 klo 18 alkaen Facebookissa, tällä jalostustoimikunnan tapahtumasivulla.

Osallistumisohjeet

Kilpailuluokat:

 • Vauvat alle 9 kk
 • Teinit 9–24 kk
 • Aikuiset 2–7 v
 • Seniorit yli 7 v

Ilmoittautumismaksut: 5 € / koira. Saman omistajan 2. jne. koira 3 €.

Ilmoittautumisohjeet:

 1. Maksa ilmoittautumismaksu yhdistyksen tilille. Jos ilmoitat useamman koiran, voit maksaa kaikki koirat samalla tilisiirrolla. Muista käyttää alla olevaa viitenumeroa, jotta raha osataan ohjata terveysrahastolle.Tilitiedot: Bernhardinkoirayhdistys ry  FI73 1304 3000 1179 32, Viitenumero: 50500
 2. Lähetä hyvälaatuinen valokuva koirastasi sekä kopio (esim. kuvakaappaus) maksukuitista sähköpostitse osoitteeseen: jalostus.bkyhdistys@gmail.com.

Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

 • Koiran virallinen nimi
 • koiran ikä KUVAUShetkellä
 • Omistajan nimi ja tieto siitä, saako omistajan nimen mainita kuvien julkaisun yhteydessä.
 • Kilpailuluokka
 • Halutessasi voit kertoa koirastasi jotain yhdellä lauseella
 • HUOM! Kuvan tulee olla selkeä ja sellainen, että siinä näkyy koko koira seisomassa, mielellään sivusta tai etuviistosta kuvattuna. Yksi koira voi osallistua vain yhdellä kuvalla näyttelyyn, ikä kuvaushetkellä määrittelee sen, mihin luokkaan koira osallistuu.