Tervetuloa bernhardinkoirien omaan MiniNäyttelyyn Kuonoakatemian hallille Nastolaan lauantaina 20.4.2024. alkaen klo 12.00. Ilmoittautumismaksut menevät lyhentämättömänä bernhardinkoirien Terveysrahastolle.

Tuomariksi saapuu Heikki Vuorela, kennel Wishfellow. Hänellä on kokemusta newfoundlandinkoirista ja näyttelyistä. Joten karva ja kuola ei haittaa 😅

Luokat:
– urokset
– nartut

Huom. eri ikäluokille ei ole omia ryhmiä !

Ilmoittautumismaksu on 10 €/koira, joka menee lyhentämättömänä bernhardinkoirien terveysrahastoon ❤️

Ilmoittautuminen:
– ajalla 8.-12.4.2024.
-> maksu BKY:n tilille FI73 1304 3000 1179 32, VIITE: 50500
-> Maksun jälkeen ota kuitista kuva. Huom.! Maksua ei palauteta muusta syystä, kuin tapahtuman perumisesta johtuen!
-> Lähetä sähköpostilla
virpi.salminen@gmail.com kuitista kuva sekä koirasi virallinen nimi, uros vai narttu sekä omistajan tiedot.
-> Saat paluu viestillä osallistumisnumeron, jonka saat tapahtumapäivänä paikan päällä.

Ota mukaasi hakaneula numeroa varten, rokotuskortti, koiralle vesikuppi sekä kakkapusseja.

Koirilla tulee olla rokotukset voimassa.Hallissa on lämmitys ja wc käytössä. Sisällä ei saa käyttää ulkokenkiä.

Jos tulee kysyttävää, niin voit soittaa numeroon 040 1567066/Virpi Salminen

Mini match show:n kulku on hieman erilainen kuin perinteisesti. Ensin kehään menevät kaikki urokset ja sitten nartut. Luokassa kaikki koirat menevät ensin yhdessä kehään numerojärjestyksessä, jossa kaikki liikutetaan yhtä aikaa kehän ympäri. Sen jälkeen koirat menevät tuomarin arvosteltavaksi yksilöinä. Koira tutkitaan rakenteeltaan, liikkeiltään ja saat tarvittaessa neuvoja koirasi esittämiseen. Lopuksi koko luokka tulee vielä kehään yhdessä ja tuomari valitsee 4 parasta, joille on varattu ruusukkeet ja pokaalit sekä tuotepalkintokassi.

Sponsorit;
• Dogman and friends Lahti
• Musti ja Mirri Lahti

Viimeisenä urosten ja narttujen parhaista valitaan koko mini match show:n parhaat Best In Show BIS1 & BIS2 🏆🏆

Tule rohkeasti mukaan! Saat olla ensikertalainen tai jo kokenut konkari.Tapahtuma on rentoa yhdessä oloa rodun parissa, jonne jokainen on lämpimästi tervetullut .

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/s/bernhardinkoirien-mini-match-s/417228970823976/?mibextid=9VsGKo