PENTUVÄLITYS

Haaveissa bernhardinkoira? Tervetuloa bernhardinkoirayhdistyksen pentuvälityksen omille sivuille.

Olethan tutustunut sivuun ”pennun hakinta”? Tältä sivulta löydät hyödyllisiä ohjeita ja linkkejä, joihin kannattaa tutustua ennen pennun hankintaa.

Bernhardinkoirayhdistyksen pentuvälitys välittää tiedot vain niistä pentueista, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

Pentuvälitysilmoituksen yhteydessä mainitaan, täyttääkö yhdistelmä JOS:n ehdot vai ei.

Pentuvälitykseen ilmoitetuista astutuksista ja pentueista sekä aikuisista, uutta kotia etsivistä bernhardinkoirista saa tietoa yhdistyksen pentuvälittäjän kautta puhelimitse tai sähköpostitse. Pentuvälittäjän tehtävänä on toimia linkkinä kasvattajien ja pennunostajien välillä. Pentuvälittäjä itse ei siis myy pentuja tai etsi sinulle sopivaa pentua.

Ohjeet ja lomakkeet  (pentueet sekä kodinvaihtajat)

Pentuvälittäjän yhteystiedot:

Kaisa Tahkio