Vuosi 2018

Vuosi 2018 oli hieno harrastusvuosi bernhardinkoirille, sillä bernhardinkoirille kertyi yhteensä 23 koekäyntiä. Koirakkoja kisasi tokossa (6 koetta), rally-tokossa (16 koestarttia) ja yksi suoritti BH-kokeen. Näin ollen tarkistetaan pisteet vuoden harrastuskoira- ja kannustuspalkintojen osalta tokossa ja rally-tokossa sekä vuoden harrastuskoira/monipuolisuus –palkinnolle.

1) Toko
Tokossa kisasi kolme koirakkoa, jotka kaikki kisasivat alokas-luokassa ja kaikki saivat vähintään yhden 1-tuloksen. Näin ollen lasketaan yhteen kaikkien kokeiden yhteispistemäärä ja tämän perusteella vuoden tokokoira on Camillo vom Langwiesental ”Risto”, ohjaaja Tanja Sillanpää

Ei jaeta tokon kannustuspalkintoa, koska ei ole ALO-luokkaa korkeammassa luokassa kisannutta koirakkoa

2) Rally-toko
Rally-tokossa kisasi neljä koirakkoa, joista kolme alokas- ja yksi avo-luokassa. Korkeimassa luokassa kisannut ja hyväksytyn tuloksen saanut koira palkitaan, joten Vuoden Rally-toko -koira on Jaiha des Geants du Liebenstein, ”Sokka”, ohjaaja Eeva Heikkerö.

Ei jaeta Rally-tokon kannustuspalkintoa, koska ei ole AVO-luokkaa korkeammassa luokassa kisannutta koirakkoa

3) Vuoden harrastuskoira/monipuolisuuspalkinto
Vuonna 2018 koe/kisakäyntejä oli yhteensä viidellä eri koiralla. Alla olevan laskentataulukon mukaisesti Vuoden 2018 harrastuskoira/monipuolisuus-palkinnon saa Jaiha des Geants du Liebenstein, ”Sokka”, ohjaaja Eeva Heikkerö.