Vuosi 2020-2021

Vuosien 2020 ja 2021 harrastuskoirapalkinnot jaetaan kahden vuoden yhteislaskettujen tulosten perusteella (samoin kuin Bernhardinkoirayhdistyksen näyttelykoirapalkinnot).

Näinä vuosina koesuorituksia ollut vain tokossa (2+8 koekäyntiä), rally-tokossa (2+3 koestarttia) ja yksi hyväksytty BH-koe. Kokeessa käyneitä koiria on ollut vain kaksi kappaletta.

Näin ollen tarkistetaan pisteet vuoden harrastuskoira- ja kannustuspalkintojen osalta tokossa ja rally-tokossa sekä vuoden harrastuskoira/monipuolisuus –palkinnolle.

1) Toko
  • Tokossa kisasi kaksi koirakkoa (ALO- ja AVO-luokissa), joista kumpikaan ei ole saanut kuluneiden vuosien aikana ykköstulosta kisaamissaan luokissa, näin ollen ei jaeta Vuoden tokokoira-palkintoa.
  • Jaetaan tokon kannustuspalkinto korkeimmassa luokassa kisanneelle koirakolle: Camillo vom Langwiesental ”Risto”, ohjaaja Tanja Sillanpää.

2) Rally-toko

  • Rally-tokossa kisasi yksi koirakko saaden hyväksyttyjä tuloksia VOI-luokassa. Näin ollen Vuoden Rally-toko -koira on Camillo vom Langwiesental ”Risto”, ohjaaja Tanja Sillanpää.
  • Ei jaeta Rally-tokon kannustuspalkintoa, koska ei ole VOI-luokkaa korkeammassa luokassa kisannutta koirakkoa.
3) Vuoden harrastuskoira/monipuolisuuspalkinto

Vuosina 2020 ja 2021 koe/kisakäyntejä oli yhteensä kahdella eri koiralla. Alla olevan laskentataulukon mukaisesti Vuoden 2020-2021 harrastuskoira/monipuolisuus-palkinnon saa Camillo vom Langwiesental ”Risto”, ohjaaja Tanja Sillanpää.

 Koe-käyntien määräYkkös/hyv. tulosten määräLisä-pisteet luokistaYhteensä
CAMILLO VOM LANGWIESENTAL114 1530
SAINT VERNA ELEGANT ERIN5  5